Decoratieve houten wandpanelen

Decoratief houten wandpaneel: voegt warmte en stijl toe aan elk interieur.

Decoratieve houten wandpanelen

Op zoek naar hoogwaardige houten wandpanelen om het interieur van uw klanten een warme en natuurlijke uitstraling te geven? Bij World Timber Products Hardenberg kunt u terecht voor decoratieve Teak wandpanelen. Onze wandpanelen zijn ideaal voor toepassingen in huis, zoals badkamers, keukens en slaapkamers. Of creëer een buiten opstelling met een Teak eDeco achterwand. Bovendien kunnen ze gebruikt worden voor het vormgeven van bijvoorbeeld restaurants, hotels en kantoorruimtes. Creëer sfeer met onze Java Teak Deco Wall.

Vraag een offerte aan

 

100% FSC

Naast de visuele impact van onze decoratieve wandpanelen is onze JAVA Teak plantage 100% FSC gecertificeerd. Hierdoor geniet u niet alleen van de stijlvolle uitstraling die het product met zich meebrengt, maar ook van de gemoedsrust dat het afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

 

Circulair

Onze houten decoratieve wandpanelen zijn niet alleen FSC gecertificeerd, maar ook circulair ontworpen om een positieve impact te hebben op het milieu. Door gebruik te maken van circulaire principes in ons productieproces streven we ernaar om grondstoffen te hergebruiken en afval te minimaliseren. 

 

Afmetingen

 De teak wandpanelen zijn vervaardigd met een dikte van 27 mm en hebben een afmeting van 250×600 mm. Verpakt in handige dozen bevatten ze elk 10 houten panelen, waardoor ze gemakkelijk te hanteren zijn tijdens het transport en de installatie. Of het nu gaat om het bekleden van een hele wand of het creëren van een opvallend accent, deze teak wandpanelen bieden een elegante en tijdloze uitstraling die past bij uiteenlopende interieurstijlen.  

 

Decoratieve houten wandpanelen bij WTP

Kortom, Teak is duurzame keuze met eigenschappen die het geschikt maken voor diverse toepassingen. Als u op zoek bent naar hoogwaardige wandbekleding is de Java Teak Deco Wall van WTP het overwegen waard vanwege de duurzaamheid en esthetische aantrekkingskracht. Het is een houtsoort die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is, en een tijdloze elegantie toevoegt aan elke ruimte. Voor meer informatie over onze Teak wandpanelen kunt u contact met ons opnemen of direct een offerte opvragen bovenaan de pagina.

Open haard met houten wandpanelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 1 =