Alles naar uw wens

Afbeelding van hout met hout snippers die worden weg geveegd.
Neem contact op

Heeft u een eigen profiel of een afwijkend model?
In onze schaverij kunnen wij het profiel schaven dat u wenst! 

 

Hout laten schaven door WTP

Onze schaverij bestaat onder andere uit vier schaafbanken, een digitale afkortzaag en er zijn diverse zaag en boor mogelijkheden. Hierdoor zijn we in staat afwijkende profielen te schaven en een grote verscheidenheid aan bewerkingen uit te kunnen voeren. Door onze eigen aanvoerkanalen uit Europa, Zuid-Amerika en Azië kunnen wij in een kort tijdsbestek ruw hout bewerken tot een kant-en-klaar product naar uw wensen. 

 

Hout op maat

Naast het schaven en leveren van een product uit ons assortiment kunnen wij ook uw hout in loonwerk schaven. Wij hebben ervaring met vele verschillende modellen en kunnen in overleg ook uw model schaven!

 

Voordelen van hout laten schaven

Het laten schaven van hout brengt verschillende voordelen met zich mee. Bij WTP hebben wij de apparatuur en expertise om uw hout op maat te schaven. Hierna is het direct klaar voor gebruik en hoeft u geen tijd en moeite te steken in het schaven van uw hout. 

 

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij de schaverij van WTP maken wij gebruik van geavanceerde technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat het geschaafde hout van hoge kwaliteit is. Naast dit voldoen wij ook aan de KOMO eisen. 

 

Meer informatie?

Wil jij meer te weten komen over onze schaverij? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

Luchtfoto van WTP gemaakt boven de houtschaverij.