Elke
RAL-kleur

Neem contact op

In onze spuiterij staan vier Greenvac vacuüm coaters waarmee, in elke gewenste RAL kleur, de juiste grondlaag aangebracht kan worden. Ook semitransparante verven zijn mogelijk. We werken met KOMO gecertificeerde verf onder KOMO richtlijnen, waardoor u verzekerd bent van een goed product.

 

Gronden 

Het gronden gebeurd onder KOMO met de Greenvac vacuüm coat machines. Hiermee kan elke gewenste RAL kleur aangebracht worden tot een maximale afmeting van 90x285mm. Laagdiktes kunnen wij aanbrengen van 60 tot en met 140 mu.

 

Greenvac

De Greenvac is een speciaal ontworpen vacuümcoater die, evenals normale vacuümcoaters, wordt gebruikt voor het meerzijdig aanbrengen van een grondlaag op diverse houtproducten. Wat de Greenvac echter zo uniek maakt ten opzichte van andere vacuümcoaters is de aanwezigheid van een speciaal ontwikkeld filter.

 

Voordelen van de filter

Door middel van dit filter wordt voorkomen dat verontreinigde stoffen uit de residuen van het verf een negatief effect hebben op het milieu. Met behulp van de Greenvac wordt een juiste verhouding van de juiste bacteriepopulatie in het filter bereikt. Dit zorgt voor een natuurlijke afbraak van de verontreinigde stoffen, zodat er milieuvriendelijke afvalstoffen vrijkomen die zonder gevaar hergebruikt kunnen worden.