WTP

Ben jij op zoek naar een importeur/exporteur van verschillende houtsoorten zowel naaldhout als tropisch hardhout? Dan ben je bij World Timber Products of ook wel WTP genoemd aan het juiste adres. Bij WTP zijn wij namelijk al jaren bezig met het importeren en exporteren van houtsoorten. Hierdoor hebben wij door de jaren heen kennis en een groot netwerk kunnen opbouwen. Deze kennis en ervaring gebruiken wij om hoogwaardige producten te leveren. Wanneer je dus op zoek bent naar hoogwaardige houtproducten neem dan even contact met ons op voor verdere informatie.

 

Onze producten

Bij WTP beschikken wij over een ruim aanbod aan houtsoorten zowel naaldhout als tropisch hardhout. Wij garanderen duurzaamheid en kwaliteit door onze eigen productiefaciliteiten, transportmogelijkheden, zorgvuldig opgebouwde netwerk en jarenlange ervaring. De naaldhoutsoorten die wij aanbieden zijn Douglas, Grenen en Vuren. Naast dit bieden wij veel verschillende tropische hardhoutsoorten aan. Deze houtsoorten kunnen wij aanbieden door ons zorgvuldig opgebouwde netwerk verspreid over heel de wereld. Zo bieden wij: Angelim Vermelho, Basralocus, Djindja Udu, Demerara Greenheart, Rode Kabbes, Ipé, Yellow Balau, Walaba, Rode Meranti, Mandioqueira, Purpleheart en Massaranduba aan in ons hardhout assortiment. Naast de verschillende houtsoorten bieden wij ook glaslatten en neuslatten in verschillende afmetingen en lengtes aan. Bij ons zijn onze producten vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Wanneer dit niet het geval is zijn de levertijden kort door onze eigen productiefaciliteiten en transportmogelijkheden.

 

Onze mogelijkheden

Door middel van onze eigen productiefaciliteiten zijn wij in staat om hout op maat te leveren. Zo hebben wij bewerkte producten op voorraad of kunnen we uw gewenste product op maat laten maken. De productiefaciliteiten waar wij over beschikken zijn zagerijen , schaverijen en coatafdelingen. Bij onze schaverij kunnen wij in een kort tijdsbestek ruw hout bewerken tot een kant-en-klaar product. Bij onze coatafdeling kan in elke Ral kleur de juiste grondlaag worden aangebracht. Naast dit is de logistieke afdeling van WTP in de afgelopen jaren gegroeid waardoor we in staat zijn uw hout op het juiste moment in een goede staat af te leveren.

 

Meer informatie?

Wil jij meer te weten komen over WTP neem een kijkje op onze blogpagina. Meer te weten over onze prijzen, volumes en afmetingen neem dan contact met ons op.

Contact