Houthandel Hardenberg

Vanuit onze houthandel in Hardenberg zijn wij de afgelopen jaren uitgegroeid tot een solide importeur/exporteur van verschillende houtsoorten. Door de combinatie van ons sterk opgebouwde netwerk en de beschikking over onze eigen productiefaciliteiten kunnen we aan veel verschillende soorten vragen op het gebied van hout voldoen. Vanuit onze locatie in Hardenberg zijn we dagelijks bezig om de beste producten en diensten op het gebied van hout voor de zakelijke klant te leveren.

 

 

Houthandel Hardenberg houtsoorten

Bij WTP beschikken we over een breed assortiment aan hardhout. Doordat wij opereren vanuit verschillende delen in Zuid-Amerika zijn wij in staat om een groot aanbod aan hoogwaardige tropische houtsoorten te leveren. Deze houtsoorten zijn afkomstig uit duurzaam beheerde bosgebieden en zijn geproduceerd conform de EUTR. Naast de verschillende soorten hardhout bieden we ook naaldhoutsoorten als Douglas, Grenen en Vuren aan. Deze houtsoorten zijn beschikbaar in verschillende modellen en afmetingen door middel van onze eigen productiefaciliteiten. Door middel van onze eigen schaverij, zagerij en coatafdeling kunnen we verschillende modellen en afmetingen zowel onbehandeld als gegrond leveren.

 

 

Wat leveren we nog meer?

Naast de verschillende houtsoorten bieden we ook nog overige producten aan zoals glaslatten, lijstwerk, neuslatten, raamhout, kozijnhout en decoratieve hardhouten producten. Wat betreft de glaslatten en neuslatten beschikken wij bij WTP over een breed assortiment. Dit assortiment bestaat uit KOMO glaslatten en neuslatten die onbehandeld, gegrond, volhout of gevingerlast kunnen zijn. In de afgelopen jaren hebben we een gestroomlijnd glaslatten proces ontwikkeld die een hoge kwaliteit nastreeft.

 

 

Service houthandel Hardenberg

In de afgelopen jaren zijn we als houthandel gegroeid waarin we hebben vast gehouden aan een goede service. Één van de belangrijkste indicatoren hiervoor is dat we te allen tijde staan voor het leveren van hout van een hoge kwaliteit. Deze service kunnen wij ook waarborgen omdat wij onze houtsoorten zelf importeren. Naast het leveren van hoge kwaliteit beschikken wij ook over de volgende certificaten: FSC, KOMO en PEFC. Onze eigen productiefaciliteiten stellen ons in staat om nog een extra stukje kwaliteit aan verschillende houtsoorten toe te voegen. Naast de kwaliteit beschikken wij bij WTP ook aan jarenlange ervaring in de houtwereld waardoor wij in staat zijn om de klant te voorzien van het beste advies. Dit is dan ook iets wat we graag doen om tot de beste overeenkomst te komen. Ten slotte groeien onze eigen transportmogelijkheden steeds verder uit waardoor onze logistieke afdeling ervoor kan zorgen dat het hout in goede staat op de juiste tijd en bestemming terecht komt.

 

 

Meer te weten komen?

Wil jij meer te weten komen over onze houthandel in Hardenberg? Neem dan een kijkje op onze website. Neem voor verdere informatie ook gerust contact met ons op.

Contact