Vlonderplanken hardhout

Afbeelding van hardhouten vlonderplanken

Vlonderplanken hardhout

Vlonderplanken bieden naast een prachtige uitstraling, vele functionele en duurzame voordelen met zich mee. In deze blog gaan we het hebben over hardhouten vlonderplanken en waarom deze houtsoort een goede keuze is voor u.

 

Duurzame vlonderplanken

Een hardhouten vlonderplank is van nature een duurzaam product.  Dit is dan ook gelijk één van de grote voordelen van hardhouten vlonderplanken. Hardhouten vlonderplanken zijn van zichzelf al sterk en resistent tegen slijtage en weersinvloeden. Mede hierdoor kunnen hardhouten vlonderplanken tientallen jaren mee zonder enig onderhoud er aan te hoeven verrichten. Hardhouten vlonderplanken zijn dus ideaal voor projecten waarbij geïnvesteerd moet worden voor de lange termijn.

 

Uitstraling van vlonderplanken

Naast dat hardhouten vlonderplanken van nature duurzaam in gebruik zijn, is een bijkomend voordeel dat de planken een natuurlijke uitstraling hebben. Een combinatie van het patroon en de kleurvariaties van het hout geven elke buitenruimte een warme en aantrekkelijke uitstraling.

 

Vlonderplanken behandelen

Hoewel hardhouten vlonderplanken duurzaam in gebruik zijn en weinig onderhoud nodig hebben. Betekent dit niet dat hardhouten vlonderplanken helemaal niet onderhouden hoeven worden. Wanneer de planken regelmatig worden schoongemaakt en geolied zouden ze langer hun mooie uitstraling behouden. Dit onderhoud is ook relatief makkelijk te onderhouden. Wanneer dit op de juiste manier wordt gedaan kan er langer van de hardhouten vlonderplanken genoten kunnen worden. Over het algemeen zijn de planken dus onderhoudsarm wat betekent dat ze weinig onderhoud nodig hebben om de levensduur te verlengen.

 

Hardhouten vlonderplanken bij WTP

Als je op zoek bent naar hoogwaardige hardhouten vlonderplanken voor jouw bedrijf, dan is World Timber Products een uitstekende keuze. Wij zijn gespecialiseerd in de import en verkoop van duurzaam hardhout uit Zuid-Amerika en bieden diverse soorten hardhouten vlonderplanken aan, waaronder Ipe, Purple Heart en Basralocus. Ons hout is afkomstig van duurzaam beheerde bossen en voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Bovendien bieden wij een uitstekende service en kunnen wij de vlonderplanken geheel op maat leveren, zodat de planken perfect aansluiten bij u wensen. Bij World Timber Products bent u dus verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een persoonlijke service.

 

 

Meer informatie?

Interesse in hardhouten vlonderplanken? Neem contact met ons op voor meer informatie en de verschillende mogelijkheden.

contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − 9 =