Hout op maat

Op zoek naar hout op maat? WTP kan u helpen!

Onze vakmensen zijn experts in het bewerken van hout en zorgen ervoor dat het perfect past bij uw specifieke wensen en eisen. Of u nu hout nodig heeft voor gevelbekleding, meubels of buitenbewerking, wij hebben het juiste houtsoort voor u.

 

Assortiment 

Ons assortiment van duurzaam beheerde bossen in combinatie met onze eigen schaverij in Suriname, biedt een breed scala aan opties van zacht tot hardhout en verschillende afmetingen en diktes. Wij zorgen ervoor dat uw hout perfect op maat wordt gezaagd en afgewerkt, zodat het voldoet aan uw specificaties.

 

Onze service

Bij WTP begrijpen we dat elke klant unieke wensen heeft. Daarom bieden wij een persoonlijke service aan om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en adviseren wij u over de beste afwerkingsopties. 

 

Meer informatie?

Interesse in het laten schaven van hout bij WTP? Neem dan contact met ons op voor meer informatie: